Elektrotechniek

 

 • De basis van ons bedrijf ligt in de elektrotechnische installaties. Dit kan variëren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact tot de complete elektrotechnische installatie in een kantoorgebouw, industrieel complex, agrarisch bedrijf of woonhuis. Bij het plaatsen van een installatie houden we altijd rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften. Onze adviseurs werken deze wensen en behoeften uit naar een financieel haalbaar plan. 

  De monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of problemen met uw stroomvoorziening. Zij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. 

  Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek voor u kan betekenen op het gebied van elektrotechniek? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 • Van der Vleuten elektrotechniek
 • Domotica

  Alle belangrijke zaken onder 1 knop! Steeds meer bedrijven en consumenten ontdekken het gemak van domotica. De toepassingen zijn legio. Op het gebied van onder andere inbraakbeveiliging, klimaatregeling, verlichting, camarabeveiliging, alarmsysteem en verlichting kunt u thuis maar ook vanuit kantoor uw systeem beheren via de smartphone of tablet. Het ontwerpen en aanleggen van een domotica-installatie vereist een goede voorbereiding en uitgebreid overleg tussen gebruiker en de installateur.

  Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek voor u kan betekenen op het gebied van domotica? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 • Domotica

Onze referenties

Het laatste nieuws

Sluiting kerstvakantie

De kerstvakantie staat voor de deur, dat betekent een welverdiende rust voor ons personeel na een druk en bevlogen jaar. Hierdoor zijn we gesloten van 22 december t/m 6 januari. Zoals altijd is onz...

Lees meer

Marcel vd Hurk 25 jaar in dienst!

Marcel proficiat!!

Marcel is onze zoveelste jubilaris, welke al 25 jaar bij vd Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging werkzaam is. Hij begon bij ons bedrijf als stagiaire. Daarna heeft h...

Lees meer

Kuehne Nagel - Veghel

Volgende week gaan we starten met de installatie van een brandmeldinstallatie en een sprinklerinstallatie bij Kuehne+Nagel, voor het pand dat in Veghel gevestigd is. 

Lees meer