Elektrotechniek

 

 • De basis van ons bedrijf ligt in de elektrotechnische installaties. Dit kan variëren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact tot de complete elektrotechnische installatie in een kantoorgebouw, industrieel complex, agrarisch bedrijf of woonhuis. Bij het plaatsen van een installatie houden we altijd rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften. Onze adviseurs werken deze wensen en behoeften uit naar een financieel haalbaar plan. 

  De monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of problemen met uw stroomvoorziening. Zij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. 

  Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van elektrotechniek? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 • Van der Vleuten elektrotechniek
 • Domotica

  Alle belangrijke zaken onder 1 knop! Steeds meer bedrijven en consumenten ontdekken het gemak van domotica. De toepassingen zijn legio. Op het gebied van onder andere inbraakbeveiliging, klimaatregeling, verlichting, camarabeveiliging, alarmsysteem en verlichting kunt u thuis maar ook vanuit kantoor uw systeem beheren via de smartphone of tablet. Het ontwerpen en aanleggen van een domotica-installatie vereist een goede voorbereiding en uitgebreid overleg tussen gebruiker en de installateur.

  Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van domotica? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 • Domotica

Onze referenties

Het laatste nieuws

Leenders RVS - Beek en Donk

Een aantal weken geleden zijn we gestart met onze werkzaamheden bij Leenders RVS, te Beek en Donk. Leenders RVS is al jaren een gewaardeerde klant, welke nu het huidige bedrijfspand gaat uitbreiden...

Lees meer

Basisschool Het Mooiste Blauw - Nuenen

In Nuenen wordt op het moment hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe basisschool, genaamd "Het Mooiste Blauw". Voorheen bekend als "De Mijlpaal", zal deze nieuwe basisschool gevestigd zijn i...

Lees meer