Service & onderhoud

De levensduur van uw elektrotechnische installatie wordt verlengd als deze goed wordt onderhouden. Met de overzichtelijke service- en onderhoudscontracten van Van der Vleuten Elektrotechniek & Beviliging weet u precies waar u aan toe bent.

24 uur per dag, 7 dagen per week

In geval van een spoedeisende storing of calamiteit staat onze storingsdienst 24 per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Service en onderhoud volgens Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging

 • 24/7 bereikbaar
 • Inspecties volgens NEN1010 of NEN3140, SCOPE 8 en SCOPE 10
 • Overzichtelijke service- en onderhoudscontracten
 • Controle en beheer van uw installaties
 • Snelle service bij calamiteiten
 • Onderhoud elektra

  Een goed onderhouden elektrische installatie is belangrijk voor de veiligheid van uw bedrijf of uw woning. Wist u dat een van de belangrijkste oorzaak van brand bij zowel particulieren als bedrijven slecht onderhouden elektra is? Door regelmatig uw elektrische installatie(s) te laten keuren voorkomt u brand als gevolg van techische storingen of kortsluiting en bedrijfsschade door stilstand na een elektrische storing. Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging verzorgt keuring van elektrotechnische installaties, ook als deze niet door ons zijn aangelegd. Maak hier een afspraak om ook uw bedrijf te laten keuren. 

 

 • Keuring elektra (agrarische) bedrijven

  Meer dan 50% van de brandschades bij agrarische bedrijven heeft een gebrek aan de elektrische installatie(s) als oorzaak. Met een regelmatige elektrakeuring krijgt u inzicht in de gebreken. Wij keuren installaties volgens de NEN 1010 of NEN 3140 normering en zijn tevens SCIOS gecertificeerd voor SCOPE 8 en SCOPE 10 keuring. Maak hier een afspraak om ook uw bedrijf te laten keuren.

 • Onderhoud brandmeld- en ontruimingsinstallaties

  Vanuit de wet is geregeld dat uw brandmeld- en ontruimingsinstallaties ieder jaar gekeurd en onderhouden moeten worden. Met het onderhoudscontract van Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging worden alle wettelijke controles uitgevoerd en vermeld in het logboek dat bij u op het bedrijf aanwezig is. Voor de volledigheid ontvangt u een onderhoudsrapport waarmee u kunt aantonen dat uw brandmeld- en ontruimingsinstalliestie gekeurd is. 

 • Onderhoud inbraakbeveiliging

  U heeft veel geïnvesteerd in uw inbraakbeveiligingsinstallaties en u wilt hier blijvend op vertrouwen. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben in hun voorwaarden staan dat (jaarlijks) onderhoud van inbraakbeveiligingssystemen verplicht is. Met het onderhoudscontract van Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging bent u verzekerd van dit onderhoud. Wij controleren alle systemen en vervangen defecte onderdelen. Uiteraard testen we uw systeem uitgebreid na afloop van een controle. Na de jaarlijkse onderhoud- en inspectieronde ontvangt u een rapport met daarin de verrichtte werkzaamheden.
 • Onderhoud noodverlichting

  U staat er misschien niet vaak bij stil maar noodverlichting is onmisbaar in uw bedrijf. In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld bij brand, zorgt noodverlichting ervoor dat de weg naar buiten gevonden kon worden. Tijdens jaarlijks onderhoud lopen wij alle noodverlichting na, vervangen defecte accu's, kapotte verlichting en worden alle armaturen schoongemaakt. Uiteraard ontvangt u een rapport met de daarin verrichtte werkzaamheden.

Onze referenties

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Zomersluiting 2024

Bouwvak

Inmiddels is het niet alleen zomer, maar voelt het ook als zomer, dus gaan ook wij even de deuren sluiten.&nbs...

Lees meer