Telematica

Telefoon en internet zijn niet weg te denken in het moderne bedrijfsleven. En met de komst van glasvezelnetwerken staan we aan het begin van een nieuw tijdperk. Om er zeker van te zijn dat het communicatiehart van uw organisatie betrouwbaar en stabiel werkt, kiest u voor data- en telecommunicatieoplossingen van Van der Vleuten elektrotechniek.

  • Telecommunicatie

    In telefonie kunt u kiezen voor een traditionele telefooncentrale of voor Voice over Internet Protocol (VoIP). Enerzijds wilt u een oplossing die flexibel genoeg is om met u mee te groeien, anderzijds wilt u ook de kosten van de investering én de kosten van de maandelijkse telefoonrekening beheersen. Met VoIP handelt u spraak –en dataverkeer over uw computernetwerk af. Het heeft als voordeel dat u lagere beheer –en gesprekskosten heeft en u investeert slechts in één netwerk. Wij werken samen met de bekende leveranciers van verschillende netwerken en zorgen voor een betrouwbare verbinding; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  • Telematica telefooncentrale VoIP
  • Datacommunicatie

    Een datanetwerk is een onmisbaar onderdeel van de ICT-infrastructuur van ieder bedrijf. En ook hiervan wilt u zeker weten dat u er 24 uur per dag, 7 dagen in de week op kunt vertrouwen. Het ontwerpen, aanleggen en installeren van complete UTP,FTP, STP en glasvezelnetwerken is hét specialisme van Van der Vleuten elektrotechniek. Dit doen wij voor midden –en kleinbedrijf maar ook voor grote kantoorpanden. De netwerken die wij aanleggen zijn geschikt voor Cat 5, Cat 6 en Cat 7. Wij leveren projecten volledig op, inclusief bijbehorende 19” patchkasten, telefoniekoppelingen en glasvezelkoppeling en sluiten deze af met een certificatiemeting zodat u weet dat uw netwerk betrouwbaar en stabiel is.

  • Datacommunicatie

 

Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek voor u kan betekenen op het gebied van telematica? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Onze referenties

Het laatste nieuws

Sluiting kerstvakantie

De kerstvakantie staat voor de deur, dat betekent een welverdiende rust voor ons personeel na een druk en bevlogen jaar. Hierdoor zijn we gesloten van 22 december t/m 6 januari. Zoals altijd is onz...

Lees meer

Marcel vd Hurk 25 jaar in dienst!

Marcel proficiat!!

Marcel is onze zoveelste jubilaris, welke al 25 jaar bij vd Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging werkzaam is. Hij begon bij ons bedrijf als stagiaire. Daarna heeft h...

Lees meer

Kuehne Nagel - Veghel

Volgende week gaan we starten met de installatie van een brandmeldinstallatie en een sprinklerinstallatie bij Kuehne+Nagel, voor het pand dat in Veghel gevestigd is. 

Lees meer