Telematica

Telefoon en internet zijn niet weg te denken in het moderne bedrijfsleven. En met de komst van glasvezelnetwerken staan we aan het begin van een nieuw tijdperk. Om er zeker van te zijn dat het communicatiehart van uw organisatie betrouwbaar en stabiel werkt, kiest u voor data- en telecommunicatieoplossingen van Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging.

  • Telecommunicatie

    In telefonie kunt u kiezen voor een traditionele telefooncentrale of voor Voice over Internet Protocol (VoIP). Enerzijds wilt u een oplossing die flexibel genoeg is om met u mee te groeien, anderzijds wilt u ook de kosten van de investering én de kosten van de maandelijkse telefoonrekening beheersen. Met VoIP handelt u spraak –en dataverkeer over uw computernetwerk af. Het heeft als voordeel dat u lagere beheer –en gesprekskosten heeft en u investeert slechts in één netwerk. Wij werken samen met de bekende leveranciers van verschillende netwerken en zorgen voor een betrouwbare verbinding; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  • Telematica telefooncentrale VoIP
  • Datacommunicatie

    Een datanetwerk is een onmisbaar onderdeel van de ICT-infrastructuur van ieder bedrijf. En ook hiervan wilt u zeker weten dat u er 24 uur per dag, 7 dagen in de week op kunt vertrouwen. Het ontwerpen, aanleggen en installeren van complete UTP,FTP, STP en glasvezelnetwerken is hét specialisme van Van der Vleuten elektrotechniek. Dit doen wij voor midden –en kleinbedrijf maar ook voor grote kantoorpanden. De netwerken die wij aanleggen zijn geschikt voor Cat 5, Cat 6 en Cat 7. Wij leveren projecten volledig op, inclusief bijbehorende 19” patchkasten, telefoniekoppelingen en glasvezelkoppeling en sluiten deze af met een certificatiemeting zodat u weet dat uw netwerk betrouwbaar en stabiel is.

  • Datacommunicatie

 

      Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van telematica? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Onze referenties

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Zomersluiting 2024

Bouwvak

Inmiddels is het niet alleen zomer, maar voelt het ook als zomer, dus gaan ook wij even de deuren sluiten.&nbs...

Lees meer