Beveiliging

Van der Vleuten Elektrotechniek levert en installeert verschillende gecertificeerde beveiligingssystemen op het gebied van:

 • inbraakpreventie
 • brandpreventie
 • toegangscontrole
 • camerabewaking

Onze projectmanagers inventariseren samen met u welke wensen en behoeften u heeft op het gebied van beveiliging, met als resultaat een passende en betaalbare oplossing.

 

 • Inbraakpreventie

  De kans op een inbraak bij een bedrijf of woning is afhankelijk van verschillende zaken. Met de juiste inbraakbeveiliging kiest u voor veiligheid en zekerheid. Want als het risico voor de inbreker groter wordt, ziet deze wellicht af van een inbraak. Inbraakpreventie kan op vele manieren. De meeste effectieve vorm van preventie is een elektronisch detectiesysteem. Dit reageert bij iedere (poging tot) inbraak. Daarbij heeft u keuze uit verschillende meldsystemen; een alarm kan worden doorgezet naar een meldkamer, een mobiele telefoon of een vaste telefoon. Alle systemen die Van der Vleuten Elektro-techniek oplevert, zijn voorzien van een NCP-erkend certificaat. 

 • Brandpreventie

  Brandmeldsystemen en branddetectiesystemen zorgen ervoor dat u snel op de hoogte bent van een beginnende brand. Een tijdige signalering van een brand voorkomt grote schade. Bijvoorbeeld met de nieuwste generatie branddetectoren. Deze signaleren in een vroeg stadium de rookontwikkeling waarna de brandweer onmiddellijk gewaarschuwd wordt. Als ondernemer heeft u bovendien te maken met diverse wetten, regels en afspraken over brandveiligheid. Van der Vleuten Elektrotechniek is een Erkend branddetectiebedrijf. Wij adviseren u niet alleen op het gebied van brandpreventie maar ontwerpen, leveren en installeren uiteraard ook alle systemen op het van brandbeveiliging en ontruiming.

 •  

 • Toegangscontrole

  Met een elektronisch toegangscontrolesysteem houdt u grip op de veiligheid van uw medewerkers en uw bedrijf. U kunt kiezen voor een simpel tot een zeer uitgebreid en online gestuurd toegangscontrolesysteem. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer groot en kunnen gekoppeld worden aan andere beveiligingssystemen, zoals detectiepunten of camera’s. Voordeel van integratie met camera's  is dat uw bedrijf compleet in beeld wordt gebracht via bijvoorbeeld beeldschermen aan een receptiebalie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om beelden te volgen via de smartphone of tablet. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende aspecten die komen kijken bij elektronische toegangscontrolesystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 • Camerabewaking

  Camerabewaking maakt het voor uw medewerkers makkelijker en veiliger om toezicht te houden. Zij kunnen altijd realtime en online volgen wat er in de diverse ruimtes van uw gebouw gebeurt. Ook is het mogelijk om bewaking op afstand in te zetten. Het camerasysteem wordt dan aangesloten op een meldkamer. Tegenwoordig is het ook mogelijk om op uw mobiele telefoon of tablet live camerabeelden te volgen.

Van der Vleuten Elektrotechniek werkt samen met u aan integrale en specifieke oplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement. Heeft u vragen over de beveiliging van uw pand of wenst u een risico-inventarisatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Onze referenties

Het laatste nieuws

Verbouwing Udens College

Onlangs is de verbouwing van het Studiehuis afgerond. In fases is het gehele gebouw gerenoveerd. De werkplekken voor de leerlingen zijn opnieuw ingericht, zodat er meer open leerplekken zijn ontsta...

Lees meer