Beveiliging

Van der Vleuten Elektrotechniek levert en installeert verschillende gecertificeerde beveiligingssystemen op het gebied van:

 • inbraakpreventie
 • brandpreventie
 • toegangscontrole
 • camerabewaking

Onze projectmanagers inventariseren samen met u welke wensen en behoeften u heeft op het gebied van beveiliging, met als resultaat een passende en betaalbare oplossing.

 • Inbraakpreventie

  Inbraakdetectie: De betrouwbare beveiliging van uw woning of bedrijf begint bij een elektronisch inbraaksignaleringssysteem, een goede schrikverlichting, en degelijk hang- en sluitwerk. Onze moderne, gemakkelijk te bedienen inbraakdetectiesystemen worden geïnstalleerd door specialisten op het gebied van beveiliging. Hiermee weet u dat de installatie aan alle eisen voldoet.

  De installaties zijn eenvoudig te bedienen, en worden aangepast aan uw wensen, bijvoorbeeld bij aanwezigheid van huisdieren. Er wordt een beveiligingsplan gemaakt, waarin alle mogelijkheden zijn opgenomen, en waarin duidelijk wordt uitgelegd waaraan de installatie voldoet, en hoe de installatie wordt uitgevoerd. In het vervolgtraject wordt er jaarlijks onderhoud aan de installatie uitgevoerd n.a.v. een onderhoudscontract. Zo weet u zeker dat de installatie werkt zoals het behoort. Tevens wordt tijdens het onderhoud gecontroleerd of de installatie nog voldoet aan de laatste eisen. Veiligheid voor alles: uw veiligheid, onze zorg.

   Alle systemen die Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging oplevert, zijn voorzien van een BORG Opleveringsbewijs of Certificaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 • inbraakpreventie

 • Brandpreventie

  In sommige gevallen zal conform het bouwbesluit 2012 er een brandmeld-/ontruimingsinstallatie geëist kunnen worden in een gebouw. Dit dan door het bevoegd gezag, meestal de gemeente, wanneer u een nieuw gebouw gaat bouwen of wanneer de brandweer in opdracht van de gemeente een inspectie heeft verricht. Dit is afhankelijk van meerdere factoren en we begrijpen dat wanneer er van u geëist wordt dit in orde te maken dat u niet direct weet waar te moeten beginnen. v.d. Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging is een erkend branddetectie bedrijf en kan u daarbij ontzorgen. Zo kunnen we u begeleiden en aangeven wat er aan maatregelen op het gebied van branddetectie en ontruimingsalarmering noodzakelijk zal zijn. We kunnen het Programma van Eisen voor u verzorgen, de brandmeld-/ontruimingsinstallatie ontwerpen en ook installeren en die aan alle noodzakelijke eisen, normen en regelgeving voldoet. Uiteindelijk kunnen we ook, mocht dit gevraagd worden, deze installatie voor u certificeren. Onze installaties worden uitsluitend geïnstalleerd door specialisten die daarvoor zijn opgeleid en de noodzakelijke diploma’s bezitten. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 •  

 • brandpreventie
 • Toegangscontrole

  Met een elektronisch toegangscontrolesysteem houdt u grip op de veiligheid van uw medewerkers en uw bedrijf. U kunt kiezen voor een simpel tot een zeer uitgebreid en online gestuurd toegangscontrolesysteem. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer groot en kunnen gekoppeld worden aan andere beveiligingssystemen, zoals detectiepunten of camera’s. Voordeel van integratie met camera's  is dat uw bedrijf compleet in beeld wordt gebracht via bijvoorbeeld beeldschermen aan een receptiebalie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om beelden te volgen via de smartphone of tablet. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende aspecten die komen kijken bij elektronische toegangscontrolesystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 • Camerabewaking

  Of het nu gaat om persoonlijke veiligheid, het  bewaken van eigendommen en kostbaarheden, dwaaldetectie van ouderen of om procesbewaking; camera’s kunnen voor vele doeleinden worden ingezet. Wanneer een woning, winkel of een  ander gebouw voorzien is van camera bewaking worden criminelen beperkt  in hun doen en laten, ze weten tenslotte dat ze in de gaten worden gehouden. Naast deze preventieve werking kan met de ongewenste aanwezigheid ook een bewakingsdienst worden geactiveerd of politie worden ingeschakeld. En bij een daadwerkelijke actie kunnen de opgenomen beelden hulp bieden bij het identificeren en opsporen van de crimineel. De huidige moderne camera systemen  geven de bewoner of de eigenaar van een bedrijf waar het systeem is geïnstalleerd, ook de mogelijk om met een app op een smartphone op afstand in te kijken. Of een meldkamer kan met u meekijken. Hierdoor is een camera beveiliging ook bijzonder goed in te zetten als verificatie van een alarm. En een bewoner kan vanuit de woning ook het terrein en de buitenzijde van de woning bekijken of er verdachte personen aanwezig zijn. Camera’s kunnen in de zorg ook worden ingezet bij de camera observatie van cliënten. Daarbij kan een melding worden verstuurd naar het verplegend personeel wanneer een cliënt bijvoorbeeld uit bed valt of gaat dwalen. Het verplegend personeel kan dan ook direct al op afstand kijken wat er aan de hand is om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen.

  Naast bovenstaande toepassingen zijn camera’s ook inzetbaar om bedrijfsprocessen in de gaten te houden. Denk hierbij aan fabrieken of bijvoorbeeld een slachterij. Controleren of alles volgens de regels en bepaalde veiligheden verloopt. Of bij een milieustraat om op afstand te kunnen zien wat er wordt gestort. Maar ook ter controle wie er allemaal het gebouw binnenkomen of het terrein op komen gereden, al dan niet met kentekenherkenning. De aanschaf van een systeem is van veel factoren afhankelijk en bijna altijd maatwerk. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes, het uitwerken hiervan in een ontwerp en het realiseren van de systemen. Ook in het onderhouden van de systemen kunt u op ze rekenen.

 • camerabewaking

       Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging werkt samen met u aan integrale en specifieke oplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement.

       Heeft u vragen over de beveiliging van uw pand of wenst u een risico-inventarisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Onze referenties

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Zomersluiting 2024

Bouwvak

Inmiddels is het niet alleen zomer, maar voelt het ook als zomer, dus gaan ook wij even de deuren sluiten.&nbs...

Lees meer