Elektrotechniek

 De basis van ons bedrijf ligt in de elektrotechnische installaties. Dit kan variëren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact tot de complete elektrotechnische installatie in een kantoorgebouw, industrieel complex, agrarisch bedrijf of woonhuis. Bij het plaatsen van een installatie houden we altijd rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften. Onze adviseurs werken deze wensen en behoeften uit naar een financieel haalbaar plan. 

De monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of problemen met uw stroomvoorziening. Zij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. Ook duurzaamheid staat bij v.d. Vleuten hoog in het vaandel en is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de aanleg of aanpassing van een installatie. Denk hierbij aan het aansluiten van zonnepanelen of laadpalen, zowel particulier als zakelijk.

Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van elektrotechniek? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Domotica

Natuurlijk voelt uw eigen woning altijd al als een warm thuis, maar met domotica kunt u daar nog een extra dimensie aan geven. Nooit meer thuiskomen in een koude woning? De juiste sfeerverlichting voor elk moment, door slechts één druk op de knop? Domotica in huis voorziet u van alle gemakken en extra woonplezier. Met een domotica systeem kunt u bijvoorbeeld de verwarming via uw smartphone op afstand alvast aanzetten, zodat u thuiskomt in een warm huis. Of schakel automatisch de verlichting aan en laat de gordijnen dicht gaan als het buiten donker wordt. Ook slimme deurcommunicatie is mogelijk, zoals een intercom of vingerafdrukmodule waarbij u geen voordeursleutel meer nodig heeft. En wat dacht u van één knop om alle apparatuur in huis uit te schakelen als u weggaat? Dit klinkt als toekomstmuziek, maar is met domotica systemen nu al mogelijk voor uw woning.

 

smart home appgira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integratie van slimme technieken voor een meer comfortabele, veilige en duurzame woonomgeving. Met aandacht voor eenvoudige bediening en vormgeving. v.d. Vleuten is de spil in het proces van wens tot realisatie. Wij realiseren domotica oplossingen die eenvoudig te bedienen zijn en niet onbelangrijk, met oog voor kwaliteit, vorm en detail. Domotica kent vele toepassingen. Om optimaal invulling te kunnen geven aan uw wensen is het van belang deze goed te inventariseren. Zo bent u er van verzekerd dat wij een systeem leveren dat voldoet aan uw verwachtingen. Het is niet alleen integreren van technieken.  Al jaren realiseren wij fantastische luxe woonhuizen en bedrijven in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

 

domotica

 gira wall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van domotica?
Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Laadpalen

De elektrificatie van het Nederlandse wagenpark zet alsmaar door, gezien het toenemende aandeel van zowel hybride voertuigen (PHEV’s) als volledig elektrische voertuigen (BEV’s). Dit resulteert uiteraard in een alsmaar groeiende vraag naar laadoplossingen, zowel voor thuisladen als ook onderweg en op kantoor. De aanleg van een of meerdere (snel)laadpalen brengt al snel een aantal elektrotechnische vraagstukken met zich mee. De elektrotechnische aansluiting moet de grote (piek)vermogens aan kunnen, het ‘laadgedrag’ moet bekend zijn, en uw installatie moet toekomstbestendig zijn. Van ontwerp tot realisatie, wij kunnen u van dienst zijn bij alle facetten die komen kijken bij het opzetten van een laadoplossing.

 

laadpalen

 wallbox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van laadpalen?
Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Verlichting

Door de komst van LED verlichting is er de laatste jaren veel veranderd, Ook v.d. Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging is ingesprongen in deze veranderingen en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van complete verlichtingsplannen en het realiseren van verlichtingsprojecten van klein tot groot.

Of u nou een winkel, kantoorpand of magazijn heeft: overal brandt licht en dat kost geld. Ongeveer 30% van uw energieverbruik zit in de verlichting. Door over te stappen op LED-verlichting kunt u wel tot 70% op uw verlichtingskosten besparen. In 2023 moeten alle kantoren groter dan 100m2 energielabel C hebben, wist u dat LED-verlichting hier een grote bijdrage aan kan leveren.

Daglichtregeling

Een andere manier van besparen van energie is om daglichtregeling toe te passen in de ruimtes met nieuwe verlichting. Op het moment dat er voldoende daglicht binnenkomt in een ruimte, dimt de verlichting automatisch. Als het donkerder wordt, zal de verlichting sterker worden. Zo brandt er nooit teveel licht.

Bewegingsdetectie

Door het toepassen van bewegingsdetectie kunt u nog meer energie besparen. Met een bewegingssensor brandt er nooit onnodig de verlichting. Dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar in vergaderruimtes, magazijnen, gangen of trappenhuizen en bijvoorbeeld de toiletten. 

Maak nu nog gebruik van de Energie-investeringsaftrek (EIA)

Voor de investering in LED-verlichitng kunt u 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dit kan bovenop de gebruikelijke afschrijving.

Snelle terugverdientijd

Door een gunstige investering, de Energie-investeringsaftrek, lagere energiekosten en minder onderhouds- en vervangingskosten kunt u vaak binnen 3 of 4 jaar uw investering terugverdienen.

Nog efficiënter door 'slimme' technologie

De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting is de afgelopen jaren, en nog steeds, de belangrijkste stap in verlichtingstechniek. De energiebesparing is enorm, de mogelijkheden met LED worden alsmaar groter (dimbaar, variërende kleuren, etc.), en de techniek wordt steeds goedkoper. Maar technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, zo ook in de verlichtingstechniek.

De komende jaren zullen in het teken staan van de grote doorbraak van slimme verlichting. Producten zoals de Philips Hue zullen bij velen al bekend zijn, een leuke introductie in de wereld van slimme verlichting. De mogelijkheden worden alsmaar groter, waardoor er naast veel particuliere oplossingen ook interessante oplossingen voor bedrijven ontstaan!

Slimme verlichting, waarbij naast aanwezigheids-, daglicht-, en schemerschakeling, ook data verzameld en inzichtelijk gemaakt wordt, gaat zorgen voor de volgende ‘slag’ in efficiëntie en gebruiksgemak. Denk hierbij aan het creëren van ‘scenes’, ruimte- en tijd-specifieke instellingen voor lichtkleur en lichtsterkte, welke via een app bediend kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot periodieke rapportage van het energieverbruik, waarop vervolgens weer gestuurd kan worden. Al deze data geeft ook de mogelijkheid tot ‘predictive maintenance’, oftewel preventief onderhoud aan bijna falende verlichtingsarmaturen, nog voor ze daadwerkelijk uitvallen.  

Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van (slimme) verlichting? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Zonnepanelen

Een duurzame toekomst zijn we allemaal bij gebaat. Gelukkig wordt duurzame techniek ook steeds bereikbaarder, doordat de kosten ervan alsmaar omlaag gaan, en ook de overheid al een aantal jaar financieel bij wil springen. Zonnepanelen zijn ook de komende jaren nog steeds interessant, zowel particulier als zakelijk. De terugverdientijd is nog steeds ‘binnen de perken’, en er wordt meteen een steentje bijgedragen aan een groenere toekomst.
Door de jaren heen hebben we al tienduizenden zonnepanelen aangesloten, waar wij verantwoordelijk zijn voor het geschikt maken van de aansluiting op de meterkast. Door onze ervaring kunnen we goed in kaart brengen wat de benodigdheden zijn voor u als klant, zowel nu als in de toekomst, denkend aan eventuele uitbreidingen.  

zonnepanelen

omvormers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van zonnepanelen?
Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Onze referenties

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Zomersluiting 2024

Bouwvak

Inmiddels is het niet alleen zomer, maar voelt het ook als zomer, dus gaan ook wij even de deuren sluiten.&nbs...

Lees meer