Het bedrijf

 

Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging uit Sint-Oedenrode is al meer dan 60 jaar een professionele partner voor de levering, installatie, service en onderhoud van uw elektrische installaties in uw bedrijf of woning.

Van advies tot realisatie

Onze dienstverlening begint met een goede inventarisatie van uw behoeften. Dit vormt het vertrekpunt voor een uitgebreid en deskundig advies en een compleet ontwerp tot en met de realisatie en het beheer van uw technische installaties. 

Certificering

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw technische installaties gecertificeerd worden volgens de laatste normen die door de verzekeringsmaatschappijen en overheid verplicht wordt gesteld. Hieronder vindt u enkele certificaten welke wij in bezit hebben.

Showroom

Bezoek de moderne showroom van ons bedrijf om u op de hoogte stellen van de meest recente technieken en materialen op het gebied van elektro, automatiseringstrajecten, telematica, domotica en beveiliging. Maak hiervoor een afpraak met een van onze adviseurs.

Personeel

Onze medewerkers worden continue getraind en zijn altijd op de hoogte van de laatste materialen, technieken en mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Wij maken gebruik van de algemene voorwaarden van Techniek Nederland, voor zowel consumenten (AVIC) als bedrijven (ALIB). Indien gewenst zijn de algemene voorwaarden per mail op te vragen via onze standaard contactgegevens.

Privacyverklaring

Wij handelen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt te allen tijde onze privacyverklaring raadplegen.

 

Een impressie

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Verbouwing boetiekhotel

Verbouwing

Hoe mooi kan het zijn, het pand waar we in de beginjaren gevestigd waren en vele jaren hebben door gebracht, wordt nu verbouwd naar e...

Lees meer