Wil jij een aantrekkelijk, onderhandelbaar salaris en opleidingsmogelijkheden? Wil jij meer verantwoordelijkheid, andere projecten of een betere werksfeer? Ga jij graag nauwkeurig te werk, waarbij je complete elektrotechnische installaties calculeert? Zijn cijfers echt jouw ding en wil jij onderdeel worden van een leuk team met leuke sfeer waar je echt iets kan toevoegen?

Dan hebben wij de juiste werkplek voor je!

Wat bieden wij?

Een mooie uitdagende functie, waarbij teamwork belangrijk is! Als calculator ben je verantwoordelijk voor, het woord zegt het al, de calculaties van diverse kleine en grote projecten. Dit kan variëren van de calculatie voor een verbouwing van een woonhuis, tot het complete financiële plaatje maken voor een grote logistieke nieuwbouwhal. De calculaties zullen variëren in eenvoud en complexiteit, hierdoor zullen delen van de calculaties met recepten opgevangen kunnen worden, en andere delen moeten 'van de grond af' gecalculeerd worden. Een goede (voor)calculatie is het halve werk, zeker als in de nacalculatie blijkt dat het naar verwachting is gemaakt!
Dagelijks zal je veel in contact staan met je collega's, met name de werkvoorbereiders en projectleiders, maar denk ook aan bijvoorbeeld de tekenaars. Samen maak je van de projecten een succes, door scherp te calculeren, waardoor zowel wij als de klant met een tevreden gevoel een project aangaan. 

 

Kort samengevat:

 • Part-time werken is mogelijk
 • Een onderhandelbaar salaris en goede secundaire voorwaarden
 • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
 • Werken in de regio met de laatste technieken, apparatuur en gadgets
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Een leuk en gezellig team van circa 20 collega’s, korte lijnen
 • Je kunt direct beginnen

Binnen Van der Vleuten Elektrotechniek en Beveiliging heerst een prettige werksfeer, met een echt dorps karakter. Ons kent ons en iedereen staat voor elkaar klaar. Je werkt vaak in teamverband, omdat je in nauw contact staat met diverse projectleiders en werkvoorbereiders.

 

Wat vragen we van jou? 

 • Je hebt kennis van calculeren, met name in de installatiebranche. Calculeren, met daarbij het aanmaken van recepten, gaat je goed. Ervaring met Syntess is een pré.
 • Je hebt een (voor)opleiding als (elektrotechnisch) monteur en enige ervaring in de praktijk. Affiniteit hiermee is een pré.
 • Je bent enthousiast, kunt zelfstandig werken, maar ook in een team.
 • Je bent flexibel en klantgericht (een tekening wil nog wel eens wijzigen). 
 • Je bent nauwkeurig en gefocust op details.

 

Solliciteren?

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar Henk van der Vleuten (henk@vdvleutenelektrotechniek.nl). We bellen je dan snel op om kennis te maken.

Heb je vragen over de functie? Stuur deze dan naar Henk van der Vleuten (henk@vdvleutenelektrotechniek.nl) of bel naar 0413-477337.

Onze referenties

Het laatste nieuws

Opgeleverd: Leenders RVS - Beek en Donk

2020 stond voor Leenders RVS in het teken van een grootschalige verbouwing, waarbij zowel de fabriekshallen als de kantoren klaargestoomd zijn voor de toekomst, voor een nieuwe generatie. Wij zijn ...

Lees meer