Onze referenties

10 extra laadpunten - De Rooy Nuenen

10 extra laadpunten voor de Rooy Slijpcentrum in Nuenen

Bij onze gewaardeerde klant De Rooy Slijpcentrum B.V. | De Rooy Precision B.V. willen ze vooruit, op alle fronten, en dat doen ze al jaren met succes. Een aantal jaar geleden plaatsten we bij de hoofdingang 3 laadpunten, deze week hebben we de plaatsing van 10 extra laadpunten van Lanova laadpalen afgerond op de parkeerplaats voor personeel.

Onder het personeel neemt het aantal EV’s gestaag toe, De Rooy wil ze hierin tegemoet komen door laadmogelijkheden te bieden. In combinatie met de duizenden zonnepanelen op het dak, is dit zowel voor De Rooy als de werknemers een waardevolle toevoeging!

💠Alle laadpunten kunnen tot 22 kW (32A) laden, load-balancing regelt de verdeling (afhankelijk van het overige verbruik).

💠De 10 nieuwe laadpunten én de 3 eerder geplaatste laadpunten (van een ander merk) zijn allemaal ondergebracht onder één laadbeheersysteem, met daarbij ook laadpasbeheer.

💠Mogelijkheid tot aanmaken van tariefgroepen, waarmee verschillende kWh-tarieven gehanteerd kunnen worden (voor bijv. klanten, werknemers).

💠Geen omkijken naar administratie van laadkosten door automatische verrekening.

💠Laadpassen van werknemers zijn ook door heel Nederland (en Europa) te gebruiken, indien gewenst.


Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)locatie? Neem gerust contact op! ☎

Bekijk het overzicht

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Verbouwing boetiekhotel

Verbouwing

Hoe mooi kan het zijn, het pand waar we in de beginjaren gevestigd waren en vele jaren hebben door gebracht, wordt nu verbouwd naar e...

Lees meer