We zijn aan het verbouwen!

Het zal misschien al wel opgevallen zijn, het is sinds enkele maanden een behoorlijk rotzooitje bij ons… Maar wel met een goede reden! We zijn namelijk druk aan het verbouwen, het gehele pand wordt aangepakt. In het najaar van 2020 werd de start gemaakt met onze showroom, welke nu weer helemaal bij de tijd is.
Omdat het werk natuurlijk op volle toeren door moet blijven gaan, verbouwen we in meerdere fases. Hierdoor zijn we nog wel een aantal maanden verwikkeld in een stoelendans, waarbij de showroom steeds als uitvalsbasis gebruikt wordt (totdat elk kantoor opgeknapt is).
Op dit moment zitten we in de tweede fase, waarbij de entree, receptie en onze administratie-afdeling onderhanden genomen worden. Dit hopen we in het eerste kwartaal afgerond te hebben. Hierna worden de overige kantoren aangepakt, en wordt er o.a. een nieuwe kantine gerealiseerd op de eerste verdieping.

Op onze Referenties-pagina, hier, kan de voortgang bekeken worden! 

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Nieuwe collega's!

Nieuwe collega's!⚡️Afgelopen week hebben we twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Marjon Hoppenbrouwers komt ons team van de administratie versterken en Simon de Koning komt het team van de ...

Lees meer

Van Assendelft Hollander Bogaert

Nieuwbouw

Van Assendelft Hollander Bogaert uit Gilze Rijen, al vele jaren een gewaardeerde opdrachtgever voor ons, gaat aan het einde van het ja...

Lees meer