Onze referenties

Verbouwing - vd Vleuten!

Het zal misschien al wel opgevallen zijn, het is sinds enkele maanden een behoorlijk rotzooitje bij ons. Maar wel met een goede reden! We zijn namelijk druk aan het verbouwen, het gehele pand wordt aangepakt. In het najaar van 2020 werd de start gemaakt met onze showroom, welke nu weer helemaal bij de tijd is.

 

Omdat het werk natuurlijk op volle toeren door moet blijven gaan, verbouwen we in meerdere fases. Hierdoor zijn we nog wel een aantal maanden verwikkeld in een stoelendans, waarbij de showroom steeds als uitvalsbasis gebruikt wordt (totdat elk kantoor opgeknapt is).
Op dit moment zitten we in de tweede fase, waarbij de entree, receptie en onze administratie-afdeling onder handen genomen worden. Dit hopen we in het eerste kwartaal afgerond te hebben.

 

De complete verbouwing zal een grote verduurzaming betekenen voor ons, waarbij we de overstap maken naar warmtepompen voor verwarming en koeling, onze elektra-infrastructuur klaarmaken voor laadpalen (zowel publiekelijk als voor de toekomstige e-bussen) en zonnepanelen. Kortom, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Hieronder een impressie van onze verbouwing!

Bekijk het overzicht

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Zomersluiting 2024

Bouwvak

Inmiddels is het niet alleen zomer, maar voelt het ook als zomer, dus gaan ook wij even de deuren sluiten.&nbs...

Lees meer