GEZOCHT: ELEKTROMONTEUR

Wil jij een aantrekkelijk, onderhandelbaar salaris en opleidingsmogelijkheden? Wil jij meer verantwoordelijkheid, andere klussen of een betere werksfeer? Wil jij klanten ontzorgen op eigen (grote en kleine) projecten? Wil jij onderdeel worden van een leuk team met leuke sfeer en wil jij waardering voor je werk?

Dan hebben wij de juiste werkplek voor je!

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren. Het is mogelijk om zelfstandig projecten te realiseren van A tot Z. Je gaat onder andere aan de slag met sterk- en zwakstroominstallaties in met name de utiliteit. 

En:

  • Part-time werken is mogelijk
  • Een onderhandelbaar salaris en goede secundaire voorwaarden
  • Een eigen bus en goed gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Werken in de regio met de laatste technieken, apparatuur en gadgets
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Een leuk en gezellig team van circa 20 collega’s, korte lijnen
  • Je kunt direct beginnen

Binnen Van der Vleuten Elektrotechniek en Beveiliging heerst een prettige werksfeer, met een echt dorps karakter. Ons kent ons en iedereen staat voor elkaar klaar. Je werkt vaak in teamverband, afhankelijk van de werkzaamheden ga je ook regelmatig alleen op pad om de klus te klaren.

Wat vragen we van jou? 

Je hebt een opleiding in de elektrotechniek of veel technische kennis en relevante werkervaring. Je bent enthousiast, kunt zelfstandig werken, maar ook in een team. Je bent flexibel en klantgericht. Het leveren van kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Solliciteren?

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar Henk van der Vleuten op henk@vdvleutenelektrotechniek.n. We bellen je dan snel op om kennis te maken.

Heb je vragen over de functie? Stuur deze dan naar Henk van der Vleuten op henk@vdvleutenelektrotechniek.nl of bel naar 0413-477337.

Onze referenties

Het laatste nieuws

Opgeleverd: Leenders RVS - Beek en Donk

2020 stond voor Leenders RVS in het teken van een grootschalige verbouwing, waarbij zowel de fabriekshallen als de kantoren klaargestoomd zijn voor de toekomst, voor een nieuwe generatie. Wij zijn ...

Lees meer