GEZOCHT: BEVEILIGINGSMONTEUR

Wil jij een aantrekkelijk, onderhandelbaar salaris en opleidingsmogelijkheden? Wil jij meer verantwoordelijkheid, andere klussen of een betere werksfeer? Wil jij klanten ontzorgen op eigen (grote en kleine) projecten? Wil jij onderdeel worden van een leuk team met leuke sfeer en wil jij waardering voor je werk?

Dan hebben wij de juiste werkplek voor je!

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren. Het is mogelijk om zelfstandig projecten te realiseren van A tot Z. Je gaat onder andere aan de slag met inbraakbeveiliging, brandmeld-installaties, CCTV installatie en toegangscontrole.

En:

  • Part-time werken is mogelijk
  • Een onderhandelbaar salaris en goede secundaire voorwaarden
  • Een eigen bus en goed gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Werken in de regio met de laatste technieken, apparatuur en gadgets
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Een leuk en gezellig team van circa 20 collega’s, korte lijnen
  • Je kunt direct beginnen

Binnen Van der Vleuten Elektrotechniek en Beveiliging heerst een prettige werksfeer, met een echt dorps karakter. Ons kent ons en iedereen staat voor elkaar klaar. Je werkt vaak in teamverband, afhankelijk van de werkzaamheden ga je ook regelmatig alleen op pad om de klus te klaren.

Wat vragen we van jou? 

Je hebt een opleiding in de elektrotechniek/beveiligingstechniek of veel technische kennis en relevante werkervaring. Je bent enthousiast, kunt zelfstandig werken, maar ook in een team. Je bent flexibel en klantgericht. Het leveren van kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Solliciteren?

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar Erwin Delisse op erwin@vdvleutenelektrotechniek.nl. We bellen je dan snel op om kennis te maken.

Heb je vragen over de functie? Stuur deze dan naar Erwin Delisse op erwin@vdvleutenelektrotechniek.nl of bel naar 0413-477337.

Onze referenties

Het laatste nieuws

Leenders RVS - Beek en Donk

Een aantal weken geleden zijn we gestart met onze werkzaamheden bij Leenders RVS, te Beek en Donk. Leenders RVS is al jaren een gewaardeerde klant, welke nu het huidige bedrijfspand gaat uitbreiden...

Lees meer

Basisschool Het Mooiste Blauw - Nuenen

In Nuenen wordt op het moment hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe basisschool, genaamd "Het Mooiste Blauw". Voorheen bekend als "De Mijlpaal", zal deze nieuwe basisschool gevestigd zijn i...

Lees meer