Onze referenties

Het Mooiste Blauw - Nuenen

In de nieuwbouwwijk in Nuenen-west kunnen de kinderen na de zomervakantie onbezorgd naar school, in de gloednieuwe basisschool genaamd "Het Mooiste Blauw". Het ontwerp van de school is geïnspireerd door oud-Nuenenaar Vincent van Gogh, meer informatie is te vinden in dit artikel.

Bij een nieuwbouw-project als deze kunnen wij al onze disciplines toepassen, waarbij artistiek en duurzaamheid de speerpunten zijn. We hebben dan ook de complete elektrotechnische installatie ontworpen en geïmplementeerd. Hierbij kan gedacht worden aan de LED verlichting, noodverlichting, inbraakbeveiligingsinstallatie, brandmeldinstallatie en data-netwerk.

Ook na de oplevering zullen we de installaties blijven onderhouden, zodat deze optimaal blijven functioneren en noodzakelijk is voor de bijbehorende certificeringen.

Een mooi artistiek project, we zijn trots op het eindresultaat! Zie de foto's hieronder, van voortgang tot en met oplevering!

Bekijk het overzicht

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Verbouwing boetiekhotel

Verbouwing

Hoe mooi kan het zijn, het pand waar we in de beginjaren gevestigd waren en vele jaren hebben door gebracht, wordt nu verbouwd naar e...

Lees meer