Onze referenties

Interne verbouwing gemeente Meierijstad - Veghel

Interne verbouwing gemeente Meierijstad - Veghel.

 

Gemeente Meierijstad is een fusiegemeente. Op 1 januari 2017 zijn de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel opgegaan in Meierijstad. Onze opdracht was om in het gemeentehuis in Veghel binnen 5 maanden een geheel nieuwe elektrische installatie aan te leggen en gereed te maken voor de eerste werkdag van de ambtenaren. Met de fusie deed ook het ‘Anders Werken’-concept haar intrede: hierdoor hebben medewerkers geen vaste werkplek meer, maar werken zij vanuit zogenaamde flexplekken. In het gemeentehuis zijn ongeveer 400 flexwerkplekken gerealiseerd.

 

Na gunning van de opdracht aan Bouwbedrijf van Stiphout werd een bouwteam geformeerd waarin vd Vleuten Elektrotechniek BV ook was vertegenwoordigd. Met een innovatieve aanpak en een strak budget dat leidend was voor dit project startte de verbouwing. Het vlekkenplan van de architect diende als uitgangspunt en werden alle disciplines uitgewerkt.

 

In de tussentijd gingen de normale werkzaamheden op het gemeentehuis gewoon door. De ambtenaren verhuisden naar het gedeelte van het gemeentehuis dat nog niet verbouwd werd. Op deze manier konden de dagelijkse werkzaamheden van de gemeente gewoon doorgaan.

 

vd Vleuten Elektrotechniek zorgde voor onderstaande facetten:

- een energiezuinig verlichtingsplan met DALI besturing

- Aanpassen van de bestaande elektrische installatie

- Decentrale Noodverlichting met centrale controle via WIFI

- CAT6A gecertificeerd datanetwerk

- Brandmeldinstallatie

- Inbraakbeveiligingsinstallatie

- Paniekdrukinstallatie

- CCTV installatie

- Intercominstallatie

- Toegangscontrolesysteem

 

Alle werkzaamheden werden gestructureerd uitgevoerd en zodoende konden op 2 januari ruim 300 ambtenaren op hun nieuwe werkplek starten.

Bekijk het overzicht

Het laatste nieuws

Sluiting kerstvakantie

De kerstvakantie staat voor de deur, dat betekent een welverdiende rust voor ons personeel na een druk en bevlogen jaar. Hierdoor zijn we gesloten van 22 december t/m 6 januari. Zoals altijd is onz...

Lees meer

Marcel vd Hurk 25 jaar in dienst!

Marcel proficiat!!

Marcel is onze zoveelste jubilaris, welke al 25 jaar bij vd Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging werkzaam is. Hij begon bij ons bedrijf als stagiaire. Daarna heeft h...

Lees meer

Kuehne Nagel - Veghel

Volgende week gaan we starten met de installatie van een brandmeldinstallatie en een sprinklerinstallatie bij Kuehne+Nagel, voor het pand dat in Veghel gevestigd is. 

Lees meer