Er wordt volop gewerkt bij Best Zoo

Uitbreiding

 

In het natuurgebied bij Best bevindt zich al bijna een eeuw (!) het huidige BestZOO. Wat ooit begon als vogel- en dierenhandel in 1932, groeide in de loop der tijd uit tot dierentuin. Er kwamen steeds meer belangstellenden om 'te kijken, niet kopen', waardoor in de jaren '80 de handel in dieren is gestopt, en het enkel nog als dierentuin verder ging onder de toenmalige naam 'De Vleut'. Aan het begin van deze eeuw werd De Vleut omgedoopt tot BestZOO, wat sindsdien bezig is om een nog breder begrip te worden in de wijde omgeving. 

Nu gaat BestZOO een volgende fase in, er zijn grootse nieuwbouwplannen opgetuigd om het park in alle facetten te ontwikkelen en uit te breiden. Er komt een nieuw entreegebouw, nieuwe horecagelegenheden, meer dierenverblijven binnen en buiten (denk aan een vlindertuin, giraffenverblijf e.d.). Hiervoor zijn wij inmiddels druk bezig met de eerste elektrotechnische werkzaamheden. Het is geen alledaags project, maar dat maakt dit juist zo mooi! 

Houd onze referenties en social media in de gaten voor de ontwikkelingen van dit project!

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Feestje?

Ons springkussen is
graag van de partij!

Het laatste nieuws

Verbouwing boetiekhotel

Verbouwing

Hoe mooi kan het zijn, het pand waar we in de beginjaren gevestigd waren en vele jaren hebben door gebracht, wordt nu verbouwd naar e...

Lees meer