Erwin Delisse 25 jaar in dienst!

Jubileum!

Op 1 juli 2022 was het 25 jaar geleden dat Erwin Delisse in dienst kwam bij vd Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging BV.
Erwin begon bij ons bedrijf op 21 jarige leeftijd als elektromonteur, nadat hij al eerder, als stagiaire, had kennisgemaakt met ons bedrijf. 

Al snel bleek dat hij meer in zijn mars had, hij ging zich bekwamen in de zwakstroom, met name telecommunicatie, alarm- en brandmeldinstallaties, en gebouwenautomatisering, zoals KNX-systemen. Het bedrijf kon daardoor een totaalplaatje gaan aanbieden bij steeds grotere projecten die werden aangeboden. Door de jaren heen is hij altijd leergierig gebleven, met vele cursussen zorgt hij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden.
Erwin is een harde werker en een zeer sportief persoon. Het is niet ongewoon dat hij ’s morgens om 05.00u al door Rooi aan het hardlopen is, om vervolgens om 06.00 op kantoor aan de gang te gaan. Hij heeft ook deelgenomen aan de Ironman triatlon, en met groot succes. 

Inmiddels is hij in ons bedrijf als zakelijke partner gekomen, en daardoor nog meer gemotiveerd om de nieuwste technieken in alle disciplines door te voeren, want de techniek staat nooit stil.
Tevens is hij een groot voorstander van het automatiseren van het gehele bedrijfsproces. Dat ook dit alles succesvol is, blijkt wel uit de zeer goed gevulde orderportefeuille. We hopen nog vele jaren samen met Erwin te bouwen aan ons bedrijf, op naar nieuwe mijlpalen.  

Wij zijn trots op weer een nieuwe jubilaris in ons midden. Wij willen Erwin en Marleen bedanken voor het wederzijdse vertrouwen en wensen hen nog vele goede jaren toe, in elk opzicht.     

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Nieuwe winkel voor Van Deursen Diervoeders

Van Deursen Diervoeders is al jarenlang een begrip in de diervoeding. Sinds een aantal jaar zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie, nu werd de tijd rijp geacht voor een volgende stap: het openen ...

Lees meer