Het project V8 te Veghel in beeld

Het gigantische project V8 te Veghel, een nieuwbouwhal met een (uiteindelijk) oppervlak van meer dan twaalfduizend vierkante meters, gaat met sprongen vooruit. Inmiddels zijn al een tijdje de contouren van het gigantische pand, deels distributiecentrum en deels koel- en vriesopslag, duidelijk. In de eerste maanden van dit project is ons werk met name voorbereidend: kilometers voedingskabels trekken, kabelgoten monteren, en diverse voorbereidingen treffen om (zodra het geraamte grotendeels klaar is) onze installaties erin te verwerken. Binnen twee weken wordt er spanning gezet op de eerste verdeelkasten, toch wel een mijlpaal. 

Waar met name de kantoren al duidelijk richting afwerking gaan, zijn in de grote hallen, docks, en overige ruimten nog bergen werk te verzetten. Dagelijks zijn we hier met meer dan tien collega's aan het werk, om te zorgen dat alles volgens planning verloopt!

Zie de Referenties voor enkele foto's, klikken kan ook hier!

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Nieuwe winkel voor Van Deursen Diervoeders

Van Deursen Diervoeders is al jarenlang een begrip in de diervoeding. Sinds een aantal jaar zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie, nu werd de tijd rijp geacht voor een volgende stap: het openen ...

Lees meer