Opgeleverd: Leenders RVS - Beek en Donk

2020 stond voor Leenders RVS in het teken van een grootschalige verbouwing, waarbij zowel de fabriekshallen als de kantoren klaargestoomd zijn voor de toekomst, voor een nieuwe generatie. Wij zijn trots dat we hierin ons steentje bij hebben kunnen dragen, door alle elektrotechnische en beveiligingswerkzaamheden te realiseren. In de fabriekshallen zijn alle voorzieningen getroffen voor de (nieuwe) machines, zijn er LED lichtlijnen geplaatst voor een optimaal (en opwekkend) lichtniveau, en zijn er een nieuwe hoofdverdeelkast en diverse onderverdeelkasten geplaatst. Deze nieuwe elektrotechnische infrastructuur ondervangt de (terug)levering van de zonnepanelen, de originele groepen, alle gerealiseerde uitbreidingen en toekomstige uitbreidingen zoals laadpalen!
De nieuwe kantoren kunnen er weer jaren tegenaan, met hoogwaardige LED armaturen, sensorische schakelingen, en een nieuwe data-infrastructuur.
Het geheel is uiteraard ook beveiligd  voor het (tijdig) signaleren van inbraak en brand. We hebben de complete alarm- en brandmeldinstallatie ook vernieuwd, waardoor Leenders RVS op alle fronten weer bij de tijd is, klaar voor de toekomst!

Op onze Referenties-pagina, klik hier, vindt u een impressie van de verbouwing. Bekijk ook de video via deze link, om een idee  te krijgen van (de grootte van) het project.

 

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Zomervakantie

Zomervakantie

De zomervakantie staat ondertussen ook weer voor de deur, waar grote delen van het land al vakantie hebben, zijn ook wij na deze w...

Lees meer