Zwembaden Meierijstad - Veghel 2021/2022

Nieuwbouw

Het nieuws dat de gemeente akkoord was gegaan met de nieuwbouw van twee zwembaden, is ook in Veghel met gejuich ontvangen. Het oude zwembad De Beemd wordt gesloopt, waarna er een herinrichting plaatsvindt in het centrum van Veghel. Op de huidige locatie van De Beemd zal de Aldi haar intrek nemen, terwijl het nieuwe zwembad op het Stadhuisplein gebouwd zal worden. 

Het nieuwe zwembad zal nagenoeg identiek zijn aan het nieuwe zwembad De Neul in Sint-Oedenrode, een technisch hoogstaand en modern zwembad. 

Wij zullen voor beide zwembaden de complete elektrotechnische installatie verzorgen, denk hierbij aan de verlichting, data-netwerken, domotica, telecommunicatie, het aansluiten van de zonnepanelen, het aansluiten van het drenkelingendetectiesysteem etc.

Zodra we starten met de werkzaamheden, zal onze voortgang te volgen zijn op onze Referentie-pagina en social media kanalen.

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Opgeleverd: Leenders RVS - Beek en Donk

2020 stond voor Leenders RVS in het teken van een grootschalige verbouwing, waarbij zowel de fabriekshallen als de kantoren klaargestoomd zijn voor de toekomst, voor een nieuwe generatie. Wij zijn ...

Lees meer