Zwembaden Meierijstad - Sint-Oedenrode 2020/2021

Nieuwbouw

Onze gemeente heeft afgelopen zomer de knoop doorgehakt, in Meierijstad gaan twee nieuwe zwembaden gebouwd worden. Deze projecten zullen ná elkaar gerealiseerd worden, waarbij Sint-Oedenrode als eerste aan de beurt is. De sloop van het huidige zwembad De Neul, de plek waar ook het nieuwe zwembad zal herrijzen, is al in volle gang. 2021 zal in het teken staan van de nieuwbouw, waarna Sint-Oedenrode weer een modern en technisch hoogstaand zwembad rijker is.

Wij zullen voor beide zwembaden de complete elektrotechnische installatie verzorgen, denk hierbij aan de verlichting, data-netwerken, domotica, telecommunicatie, het aansluiten van de zonnepanelen, het aansluiten van het drenkelingendetectiesysteem etc.

Zodra we starten met de werkzaamheden, zal onze voortgang te volgen zijn op onze Referentie-pagina en social media kanalen.

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Nieuwe collega's!

Nieuwe collega's!⚡️Afgelopen week hebben we twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Marjon Hoppenbrouwers komt ons team van de administratie versterken en Simon de Koning komt het team van de ...

Lees meer

Van Assendelft Hollander Bogaert

Nieuwbouw

Van Assendelft Hollander Bogaert uit Gilze Rijen, al vele jaren een gewaardeerde opdrachtgever voor ons, gaat aan het einde van het ja...

Lees meer