Nieuwe verlichting voor hoofdveld VV Nijnsel

Ook VV Nijnsel / TVE Reclame is aan het verduurzamen. Deze week is het hoofdveld voorzien van nieuwe ledverlichting. Alles is mede mogelijk gemaakt door het Coöperatief Dividend van de Rabobank.

In eerste instantie wilde de voetbalclub gaan voor zonnepanelen, maar toen is de beslissing genomen om verlaging van het stroomverbruik voorrang te geven. Met de hulp van ijverige vrijwilligers als Harold van de Laar en Erwin Dortmans is het pad naar ledverlichting ingeslagen. Van der Vleuten Elektrotechniek uit Nijnsel is als expert in de hand genomen om de verlichting te leveren en aan te leggen.
Op dit moment is het hoofdveld voorzien van nieuwe verlichting. Het clubhuis en de kleedlokalen zullen snel volgen en ook de mogelijkheden voor ledverlichting op het trainingsveld worden onderzocht. De eerste teams hebben al getraind onder de nieuwe lampen en noemen het resultaat 'verbluffend'. Komende week wordt gezien als een testweek. Daarna worden nog eventuele verbeteringen doorgevoerd. Ook de penningmeester zal in de handen wrijven, want het stroomverbruik gaat de komende jaren lager uitvallen.

Bekijk het overzicht

Onze referenties

Het laatste nieuws

Kerstvakantie

Wat is afgelopen jaar snel gegaan en wat is er veel gebeurd. Ook 2021 was weer een jaar waarin alles anders was dan verwacht. Desalniettemin willen we iedereen bedanken voor de samenwerking en kijk...

Lees meer